Thuis

Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd

Bedrijfsprofiel

    Opgericht in het jaar van 2014 door Leidende Directeur, M. Andy Sun, na zijn meer dan 10 jaar van rijke ervaring en diepgaande kennis in de textielindustrie, Textielco. van Shanghai Uneed, Ltd, met Hoofdkwartier en Marketing Centrum is de opstelling in Shanghai, sinds zich het concentreren bij de productie en het leveren van diverse middelgrote en hoogwaardige Kledingstuktoebehoren voor de kledingsindustrie geweest, Spunlace-veegt Nonwovens voor maskers en nat de industrie, Gesponnen Smeltingsnonwovens voor gezondheid en de medische die industrie af, door 8 productiebasissen wordt gesteund in de Provincies van Shanghai, van Jiangsu en Zhejiang-.

    Krachtens de uitvoerige voordelen in Kledingstuktoebehoren, Spunlace-Nonwovens en Gesponnen Smeltingsnonwovens, heeft ons bedrijf 3 commerciële afdelingen in ons hoofdkwartier van Shanghai gevestigd: Commerciële van kledingstuktoebehoren Afdeling, Spunlace-Nonwovens Commerciële Afdeling, en Gesponnen Smeltingsnonwovens Commerciële Afdeling.

 

De Afdeling van kledingstuktoebehoren:

 

    Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van „One-Stop“ kledingstuktoebehoren die de diensten leveren

voor de kledingsindustrie, met hoofd en sterke punten die van het geweven en niet-geweven smeltbare interlining variëren, overhemd bindt het interlining, haar het interlining, paardhaar het interlining, borduurwerk het steunende interlining, het interlining, GLB-het interlining, schouderopvulsels, kokerhoofd, onder gevoelde kraag, borstkatoen, borstcanvas, banden, heet-smeltingsweb en film, in water oplosbare niet-geweven stof en film, die stof en andere kleine toebehoren in eigen zak steken.

Ons merk „UNEED“ is goed - het geweten door vele binnenlandse en wereldberoemde kledingsmerken en handelaren, en geniet van een goede reputatie op het gebied van kledingstuktoebehoren. Op de kwaliteit van onze producten en onze diensten zijn erkend, vertrouwd en door wereld-beroemde kledingstukfabrikanten in Europese landen, de Verenigde Staten en Japan goedgekeurd.

Elk van onze producten van kledingstuktoebehoren hebben oeko-TEX en SGS Certificatie bereikt, en wij ook de Certificatie verkregen van GRS (Globale Recyclingsnorm) om duurzame die interlinings te verstrekken en de wattenproducten met vezels van post-consument worden gerecycleerd verspillen plastic flessen voor de kledingstukindustrie.

 

 

Spunlacenonwovens Afdeling:

 

    Wij zijn geëngageerd aan het leveren van hoogte - kwaliteits spunlace niet-geweven producten voor het gezichtsmasker en vegen de industrie, materialen met inbegrip van Tencel, Cupro, Bamboevezel, Bamboehoutskool, Binchotan, Banaanvezel, Zeewiervezel, Natuurlijk Katoen, Organisch Katoen, Aloë, Grafiet en Viscose, Polyester, enz. af Onze productiebasis heeft 8 internationaal geavanceerde productielijnen voor dwars-legt en 6 parallelle productielijnen, die uit Duitsland en Frankrijk werden ingevoerd.

De spunlace niet-geweven die stoffen door ons bedrijf worden geproduceerd en worden verkocht hebben de kenmerken van zachte handfeel, vlotte oppervlakte, geen harigheid en goede capaciteit van de vochtigheidsabsorptie. Naast het uitgebreide gebruik op schoonheid en schoonmakende gebieden, genieten zij ook van een grote populariteit op industriële filtratie, medisch, gezondheid en andere gebieden. De producten zijn in te ademen, zacht, lichtgewicht, niet-toxisch, antibacterieel, milieuvriendelijk, enz., uitgebreid voor een paar toepassingen, en in honderden verscheidenheden wordt gebruikt, de meesten waar hoofdzakelijk als synthetische leerstoffen (grondstof voor kledingstukleer, balleer, schoen materieel substraat), nieuwe generatie van medische beschermende producten (chirurgische toga, beschermende kleding), netwerk en parallelle sanitaire producten (de natte maskerbladen, veegt, handdoekbroodjes, gaasbladen) af worden vervaardigd, ultra-fine afvegende doek (voor glazen, instrumenten enz.), filterproducten, decoratieve stoffen, enz. die

 

Spinnen-smeltingsnonwovens Afdeling:

 

    Wij bezitten 6 de binnenlandse geavanceerde polypropyleengloeidraad niet-geweven productielijnen spunbonded, 16 hoge snelheid gesponnen smeltingsproductielijnen samen met 2 SXMS-bi-componenten niet-geweven productielijnen producerend premie hygiënische materialen, en zich concentreert bij het leveren van verpakking, meubilair en gezondheidszorg de industrieën met eerstegraads regelmatige pp en speciale gesponnen smeltingsnonwovens die SS, SSS, SMS, SMMS, SMMMS, geweven stoffen van SSMMS behandelen de niet, onder verschillende specificaties in diverse kleuren, allen geproduceerd door 100% nieuwe PP/PE-spaanders, met een jaarlijkse capaciteit meer dan 100.000+-metrische tonnen niet-geweven stoffen.

    Wij kunnen dergelijke speciale verwerking op nonwovens ook toepassen zoals hydrofiele, antistatische, anti-alcohol, olie-bestand en andere behandeling. Fijn verspreide is de vezel, zacht geraakt, gelijk gestructureerd met uitstekend barrièrebezit, onze gesponnen niet-geweven smelting absoluut geschikt voor de sanitaire, medische die industrieën, wijd voor isolatiekleding, chirurgische toga's, chirurgische beddegoedbladen, luiers, volwassen incontinentieproducten worden gebruikt, enz.

 

    Elk van onze molens van onze 3 afdelingen hebben de ISO-het Beheersysteemcontrole van de 9001:2008kwaliteit door de Duitse Groep van TÜV SÜD en SGS certificatie overgegaan, en uitgerust met een uitvoerig kwaliteitsbeheersysteem geweest. In Shanghai, hebben wij onze eigen QC teams die strikt door kwaliteitsnormen verblijven, die productenkwaliteit en de diensten kunnen verzekeren die volledig klanten aan vereisten en internationale normen voldoen.

Gebaseerd in Shanghai die, die het gehele land onder ogen zien en aan de wereld kijken, Uneed-heeft de Textiel de bedrijfsfilosofie van „Kwaliteit en de Dienst, Onze Leven en Toekomst“ aangehangen, verstrekkend hoogte - kwaliteit en snel „One-Stop“ leverend de diensten voor kleding, schoonheid het schoonmaken, gezondheid en de medische industrieën. Wij nemen „Dank, Eerbied, Integriteit, en Wederzijds voordeel“ als onze waarden, een „Een eeuw oude Onderneming en een honderd-Jaar Merk“ als onze collectieve visieverklaringen, nooit einde over het vernieuwen en het vooruitgaan met The Times aan het werk samen met alle klanten voor een betere toekomst!

 

 

 

China Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

> 2006~2012 CEO M. Andy Sun nam in het interlining en kledingszaken in dienst

 

> 2012.11 onderneming van Honkong Kinrun Textile Limited in Hongkong

 

> 2013.5 onderneming van het representatieve bureau in Shanghai

 

> 2013.12 opstelling vijf productiebasissen van kledingstuktoebehoren in Shanghai, Jiangsu, Zhejiang-provincie

 

> 2014.5 onderneming van nieuw Textielco. van bedrijfshanghai Uneed, Ltd

 

 

 

 

Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Zuidoost-Azië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : Sh-UNEED

Aantal werknemers : 50~100

Jaarlijkse omzet : 8000,000-13,000,000

Opgericht Jaar : 2006

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd Certificaten China Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd Certificaten China Shanghai Uneed Textile Co.,Ltd Certificaten